UNIEKE FINELINER PRINTS

Met een fineliner getekende print; ze zijn digitaal verkrijgbaar of als print op papier in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor een huisportret in zwart-wit, of je favoriete dier. Ik hou er van om prints speciaal te maken met een mooi vrolijk kleuraccent. Maak iemand blij of gebruik ze ter decoratie en maak jezelf blij!

Let it bloom!

Een kaartje van geschept papier met zaadjes van wilde bloemen – de ontvanger kan ze planten en na een poosje wateren prachtige bloemen verwachten! Wie wordt daar nou niet blij van? De groeikaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de shop! Op de achterkant van het kaartje staat een korte instructie met hoe je het kaartje moet planten.
Lees hier meer over de groeikaarten.

Illustratie op maat

Word je blij van de kaarten en prints maar ben je eigenlijk op zoek naar iets anders? Of heb je een leuk idee? Ik werk ook in opdracht. Als je contact met me opneemt dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

portfolio

Een perfect medium om het portfolio up-to-date te houden is Instagram. Als je geluk hebt staat er ook nog een klein verhaaltje bij. Of een kijkje achter de schermen. Of... Nou ja, kijk zelf maar! En vergeet Studio Bauck niet te volgen om af en toe blij verrast te worden met al het moois uit de studio!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.